مواد لازم
برگ نعناعمقداری برای تزئین
طرز تهیه
آمادهسازی
فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
سینی فر لبه بلند به ابعاد 35×30 سانتیمتر را با روغن مایع، کمی چرب کنید سپس روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید.
در ظرفی، آرد و بیکینگپودر را مخلوط و دو بار الک کنید.
در ظرفی جداگانه، پودر قند را دوبار الک کنید.
زرده و سفیده تخممرغها را از یکدیگر جدا کنید.
با کوکری همراه باشید
روش تهیه
1. در ظرفی، زرده تخممرغ، شکر و وانیل را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا مخلوط کرمرنگ و کشدار شود، سپس کره را به آن اضافه و مخلوط کنید.
2. در ظرفی جداگانه، سفیده تخممرغ و نمک را با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد و جای پرههای همزن روی آن باقی بماند سپس مخلوط زرده تخممرغ را به آن اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
3. مخلوط آرد را بهتدریج به آن بیافزایید و با لیسک هم بزنید تا کاملاً با یکدیگر مخلوط شوند. مخلوط را در سینی فر بریزید و با کاردک آن را بهطور یکدست پهن کنید.
4. سینی را 25 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزد. پس از این مدت، سینی را از فر خارج کنید و بگذارید 30 دقیقه استراحت کند تا خنک شود.
5. در این فاصله در ظرفی، پنیر ماسکارپونه و پودر قند را بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا فرم بگیرد سپس خامه فرمگرفته را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
6. کیک را از سینی جدا کنید و آن را از طول به 3 قسمت مساوی برش بزنید.
7. با قلمموی مخصوص آشپزی، روی هر کدام از لایهها را به سس انار آغشته کنید.
8. یک لایه از مخلوط پنیر ماسکارپونه را روی آن بمالید.
9. شکلات چیپسی و مقداری دانه انار را روی آن پخش کنید و لایه دیگری از کیک را روی مواد قرار دهید.
10. این کار را مجدداً تکرار کنید سپس با لایه نازکی از مخلوط پنیری، کیک را آسترکشی کنید و 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
11. روی کیک را با بقیه مخلوط پنیری رویهکشی کنید سپس با نوک پالت روی آن را بهصورت نامنظم طرح بیاندازید و با انار فوندانت، دانههای انار و برگ نعناع تزیین و سرو کنید.
نکته
برای تهیه سس انار، در قابلمهای، روی حرارت ملایم، 150 میلیلیتر آب انار و 50 گرم شکر بریزید سپس هم بزنید تا شکر کاملاً حل شود.
منبع: ساناز و سانیا