مواد لازم برای تهیه دلمه برگ مو
با کوکری همراه باشید
برگ مو۵۰ عدد
گوشت چرخکرده۳۰۰ گرم
برنج نصف پیمانه
پیازدو عدد
لپه یک سوم پیمانه
نمک و فلفلبه مقدار لازم
سبزی دلمه (جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع به یک نسبت با گشنیز)پنج قاشق
طرز تهیه دلمه برگ مو
طرز تهیه چاشنی
مرحله اول
پیازها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلاییرنگ شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید. گوشت را اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید. برنج و لپهای که از شب قبل خیس خورده را جداگانه بپزید. توجه داشته باشید که برنج را کمی زنده بردارید.
مرحله دوم
در ادامه سبزی دلمه خرد شده را همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. برنج و لپه آبکششده را نیز اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.
برگ موها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش ریخته تا تغییر رنگ دهند و نرم شوند سپس به پشت پهن کنید و یک قاشق از مواد دلمه را وسط برگ موها ریخته و به شکل بقچه بپیچید. کف قابلمه را تعدادی برگ مو گذاشته و دلمهها را داخل قابلمه بچینید.
منبع: کتاب کاله