• مواد لازم برای تهیه دلمه ‌برگ مو

با کوکری همراه باشید

برگ مو۵۰ عدد

گوشت چرخ‌کرده۳۰۰ گرم

برنج نصف پیمانه

پیازدو عدد

لپه یک سوم پیمانه

نمک و فلفلبه مقدار لازم

سبزی دلمه (جعفری، گشنیز، ترخون و نعناع به یک نسبت با گشنیز)پنج قاشق

طرز تهیه دلمه ‌برگ مو

  • طرز تهیه دلمه ‌برگ مو

  • طرز تهیه چاشنی

مرحله اول

پیاز‌‌ها را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی‎‌رنگ شود سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید. گوشت را اضافه کرده و روی حرارت ملایم تفت دهید. برنج و لپه‌ای که از شب قبل خیس خورده را جداگانه بپزید. توجه داشته باشید که برنج را کمی زنده بردارید.

مرحله دوم

در ادامه سبزی دلمه خرد شده را همراه نمک و فلفل به گوشت اضافه کنید. برنج و لپه آبکش‌شده را نیز اضافه کنید و مواد را با هم تفت دهید.
برگ مو‌ها را به مدت 5 دقیقه در آب جوش ریخته تا تغییر رنگ دهند و نرم شوند سپس به پشت پهن کنید و یک قاشق از مواد دلمه را وسط برگ مو‌ها ریخته و به شکل بقچه بپیچید. کف قابلمه را تعدادی برگ مو گذاشته و دلمه‌ها را داخل قابلمه بچینید.

منبع: کتاب کاله