مواد لازم برای تهیه دمی گوجه:

برنج:1 و 1/2 پیمانه

گوجه فرنگی متوسط :6 عدد

پیاز :2 عدد پیاز

رب گوجه فرنگی :1 قاشق غذا خوری

کره :30 گرم

نمک، فلفل و زرچوبه :به مقدار لازم

دمی گوجه

طرز تهیه دمی گوجه

برای درست کردن این پلو باید ابتدا برنج رابشویید و 2 تا 3 ساعت قبل خیس کنید .

این پلو بهتر است بصورت کته درست شود تا هم خوشمزه تر شود و هم مواد مغذی برنج از بین نرود.

آب برنج باید به صورتی باشد که حدود نصف یک بند انگشت آب بالای برنج ایستاده باشد. کمی هم نمک به آن اضافه کنید .حتما برنج را بچشید تا میزان نمک زیاد نشود.

پیاز ها را نگینی خرد کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و بعد از داغ شدن روغن پیازها را داخل روغن تفت دهید.

وقتی پیازها نرمو سبک شدند ، به آن زرد چوبه و فلفل اضافه کنید و تفت دهید .

بعد از یک دقیقه تفت ادویه ها رب گوجه فرنگی را به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ دهد.

گوجه فرنگی ها را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس به همراه کره و مقداری نمک به مواد پیاز و رب تفت داده شده اضافه کنید و هم بزنید.

حرارت را ملایم کنید تا گوجه ها بپزند و آبشان کشیده شود.

قابلمه برنج را روی حرارت قرار دهید و در آن را بگذارید تا آب برنج به جوش بیاید و بخار شود.

قبل از اینکه آب برنج کاملا کشیده شود مایه دمی گوجه را به برنج اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا آب برنج کاملا کشیده شود.

سپس حرارت را کم میکنیم و یک شعله پخش کن زیر قابلمه قرار میدهیم تا ته برنج نسوزد و ته دیگ خوشرنگی داشته باشید.

بعد از 45 تا 50 دقیقه دم کشیدن پلو ، آن را در ظرف بکشید و در کنار ترشیجات مختلف و سبزی خوردن میل کنید.

همچنین بخوانید:

نکات طلایی پخت بهتر دمی گوجه :

تا حد امکان از گوجه تازه استفاده کنید .

در صورت تمایل میتوانید برنج را به روس آبکش تهیه کنید و مواد گوچه را لا به لای برنج بریزید سپس دم کنید .

در روش کته دمی گوجه فرنگی میتوان سیب زمینی ها را نگینی خورد کرد و در موقع جوش برنج آن را اضافه نمود تا بپزد سپس چند دقیقه بعد مواد گوجه را مخلوط و دم کنیم .

منبع:cook4