مواد لازم :
شیر ۲ لیوان
تخم مرغ ۲ عدد
قهوه ۱ قاشق غذاخوری
شکر آسیاب شده یا پودرقند ۱ لیوان
گردوی خرد شده نصف لیوان
شکلات تخته ای رنده شده ۱ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق چایخوری

دستور تهیه :
اول شکلات تخته ای رو داخل یخچال میذاریم تا کاملا سرد شود سپس با رنده درشت رنده میکنیم و دوباره داخل یخچال میذاریم.
زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کرده،زرده،وانیل و نصف شکر دانه ریز را با همزن برقی خوب میزنیم تا کرم رنگ شود.
دو لیوان شیر را در قابلمه ای ریخته و پودر ژلاتین را روش میریزیم و کمی مخلوط میکنیم و روی سماور در حال جوش بن ماری میکنیم تا ژلاتین کاملا حل شود،بعد از حل شدن ژلاتین،قهوه را اضافه میکنیم و قابلمه را روی شعله ملایم گاز میذاریم و هم میزنیم،چند قاشق از مخلوط شیرقهوه را به مخلوط زرده اضافه میکنیم و با همزن خوب میزنیم و دوباره به شیرقهوه اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدود یه ربع روی حرارت ملایم بمونه و مدام هم میزنیم تا زرده تقریبا بپزد.
سفیده تخم مرغ را چند دقیقه با همزن میزنیم سپس بقیه شکرو کم کم بهش اضافه میکنیم و خوب با همزن میزنیم تا خوب فرم بگیرد.
مواد را بعد از یه ربع از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم خنک بشه بعد خامه را بهش اضافه میکنیم و با همزن دستی خوب میزنیم وقتی خوب خنک شد سفیده فرم گرفته را هم اضافه میکنیم وبالیسک خوب هم میزنیم، سپس گردوی خردشده را اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم و در آخر که مواد دسر کاملا خنک شدن شکلات رنده شده را اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم،اگه مواد خنک نباشن شکلات فوری ذوب میشه پس حتما باید موادتون خنک بشه بعد شکلاتو اضافه کنید. مقداری از موادو تو ظرف دیگری میریزیم و روش یه قاشق پودر کاکائو الک میکنیم تا رنگش تیره تر بشه و قالبو چرب میکنیم و مقداری از مواد تیره را توش میریزیم و ۱۰دقیقه داخل یخچال میذاریم تا نیم بند شه،بعد مواد روشنو روش میریزیم و دوباره نیم ساعت یخچالمیذاریم و در آخر بقیه مواد تیره رو میریزیم و قالب رو به مدت ۴ الی ۵ ساعت تو یخچال میریزیم تا دسر کاملا ببندد

 

منبع: اینستاگرام