مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه سوپ فرانسوی پیاز

مواد مورد نیاز برای تهیه سوپ پیاز برای چهار تا شش نفر در جدول زیر شرح داده شده است. لازم به ذکر است که در صورتی که تمایل دارید مقدار بیشتر یا کمتری از این سوپ را درست کنید باید مقدار مواد لازم را با رعایت نسبت آنها به یکدیگر بیشتر یا کمتر کنید.

 

 مواد لازم
پیاز زرد یا قرمز

۶ عدد

روغن زیتون  چهار قاشق غذاخوری
کره

۱۰۰ گرم

شکر  یک قاشق غذاخوری
سیر  دوحبه له شده
استاک گوشت (آب گوشت)

۸ لیوان

برگ بو 

 دو عدد

نمک، فلفل سیاه و آویشن

به میزان لازم

نان تست یا باگت

۸ تکه کوچک

پنیر پارمسان یا چدار

به مقدار لازم

 

 

دو نکته:

  • کیفیت و خوشمزگی سوپ شما ارتباط مستقیمی با خوشمزگی استاک گوشت استفاده شده دارد.  استاک یا آب گوشت گوساله، مرغ یا مخلوطی از هر دو بهترین گزینه برای انتخاب هستند. با این حال شما می‌توانید از استاک سبزیجات نیز استفاده کنید.
  • در صورتی که زمان کافی برای تهیه استاک گوشت در خانه را ندارید، می‌توانید از عصاره فشرده گوشت استفاده کنید. 

طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی

برای تهیه سوپ پیاز به روش زیر عمل کنید: 

1. پیازها را پوست بگیرید، از وسط نصف کنید و به صورت خلال‌ خرد کنید. اندازه ضخامت خلال پیاز سلیقه‌ای است، اما توصیه می‌کنیم که خیلی نازک یا کلفت خرد نشوند و عرض متوسطی داشته باشند.

2. در یک قابلمه نسوز سه قاشق روغن زیتون را با دمای متوسط داغ کنید. پیاز را به روغن اضافه کرده و هم بزنید تا با یکدیگر به طور کامل مخلوط شوند. برای مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه به هم زدن خود ادامه دهید تا پیازها نرم شوند. 

3. سپس شعله گاز را بیشتر کرده و کره و باقی‌مانده روغن زیتون را به پیازها اضافه کنید و هم بزنید تا رنگ پیازها تغییر کند و کاراملی شود. در این مرحله شکر و نمک را نیز اضافه کنید و برای مدت پانزده دقیقه دیگر تفت دهید تا کاملا رنگ پیاز عوض شود.

نکته بسیار مهم : پیاز کاراملی، فوت کوزه‌گری سوپ پیاز به شمار می‌رود. دلیل تغییر رنگ پیازها، آزاد شدن شکر موجود در پیاز است. به شما توصیه می‌کنیم برای کمک به فرآیند کاراملی شدن پیاز حتما از شکر کمک بگیرید.

 

4. در پایان سیر له شده را اضافه کنید و برای یک دقیقه با پیازها تفت دهید.

5. استاک گوشت، فلفل سیاه ، آویشن و برگ بو را اضافه کرده و درب قابلمه را بگذارید تا مواد با شعله بسیار کم برای مدت ۳۰ دقیقه بجوشد.

6. در حالی که سوپ شما در حال آماده شدن است، نان‌ها را به کمی روغن آغشته کرده و در فر داغ قرار دهید تا تست شود بعد از کمی تغییر رنگ آن را برگردانده و روی آن مقداری پنیر بریزید تا آب شود.

7. برگ بو را از سوپ خارج کرده و سوپ را تست کنید و در صورت لزوم مقداری نمک یا ادویه به آن اضافه کنید.

سوپ پیاز شما آماده است. برای سرو آن مقداری از آن را در کاسه‌ای کوچک ریخته و یک عدد نان تست پنیری روی آن قرار دهید.

با کوکری همراه باشید

 سخن آخر

در این مطلب با طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی اصل آشنا شدیم. برخی از افراد در داخل این سوپ از خامه استفاده می‌کنند که آن را بسیار خوشمزه می‌کند و پیشنهاد می‌کنیم آن را امتحان کنید. شاید فکر کنید سوپ پیاز ایده خوبی نیست و خوشمزه نخواهد شد، اما کافی است یک بار این سوپ محبوب را درست کنید تا عاشقش شوید. در صورتی که احتمال می‌دهید که مهمان شما از دیدن پیاز در داخل سوپ استقبال نکند، سوپ را با استفاده از گوشت‌کوب برقی یک‌دست کنید. 

منبع:ستاره