مواد لازم

پیاز کوچک : یک عدد

نان تست : یک برش

شیر : یک قاشق غذاخوری

گوشت گوساله چرخ کرده : نیم کیلوگرم

تخم مرغ : سه عدد

فلفل : به مقدار لازم

نمک : به مقدار لازم

جعفری خرد شده : دو قاشق غذاخوری

روغن زیتون : ۴ قاشق غذاخوری

آرد : ۴ قاشق غذاخوری

پودر سوخاری : به میزان لازم

پودر نان تست : ۱۵۰ گرم

پودر بادام : ۵۰ گرم

جوز هندی : ۱/۴ قاشق چایخوری

طرز تهیه همبرگر سوخاری خوشمزه در منزل

برای تهیه همبرگر سوخاری ابتدا پیاز را به همراه مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس یک برش نان تست را درون مقداری شیر خرد نمایید و گوشت چرخ کرده را به همراه نان تست و پیاز تفت دهید.

در مرحله بعدی طرز تهیه همبرگر سوخاری یک عدد تخم مرغ و جعفری و فلفل و نمک را با یکدیگر ترکیب نمایید و دو عدد تخم مرغ باقی مانده را با یک قاشق غذاخوری آب و مقداری روغن زیتون مخلوط کنید و هم بزنید.

مخلوط گوشتی را به شکل همبرگر درآورید سپس آن را به ترتیب درون آرد و مخلوط تخم مرغ و پودر سوخاری بغلطانید و برای هر یک از همبرگرها این کار را دو بار انجام دهید سپس همبرگرها را فشار دهید تا به صورت کامل منسجم شوند و همبرگرها را درون سینی بچینید و آن ها را به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده همبرگرها را به همراه مقداری روغن درون تابه سرخ نمایید و در ظرفی مناسب برای سرو قرار دهید.

 

منبع: elisacook